Słód polecany do piw w stylu: do produkcji piw typu Dark Beer, Stout, Porter, Alt Beer, Bock Beer, Schwarzbier.
Słód czekoladowy jasny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy jasny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
Słód czekoladowy jasny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy jasny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
- Barwa: 350 - 450 EBC
- Typ słodu: jasny
- Zasyp: 5%
- Śrutowanie: Nie
- Producent: Viking Malt
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj
Tłumacz Google
Bestsellery
- Rurka fermentacyjna plastikowa4,00 zł
- Mieszadło Magnetyczne Rdzeń - polygon20,00 zł
- Rurka fermentacyjna 6-komorowa4,00 zł
- Termometr ciekłokrystaliczny - od +10°C do +40°C9,99 zł
- Reduktor osadów 3/4' biały3,00 zł
- Rurka fermentacyjna Ciche Dni i Noce8,00 zł
- Korek do pojemnika fermentacyjnego z zatyczką4,00 zł
- Rurka Fermentacyjna do pojemników do 30l MINI3,00 zł
- Termometr ciekłokrystaliczny 0°C +40°C12,00 zł
- Kolba szklana simax - 1l50,00 zł