Słód polecany do piw w stylu: do produkcji piw typu Dark Beer, Stout, Porter, Alt Beer, Bock Beer, Schwarzbier.
Słód czekoladowy jasny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy jasny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
Słód czekoladowy jasny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy jasny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
- Barwa: 350 - 450 EBC
- Typ słodu: jasny
- Zasyp: 5%
- Śrutowanie: Nie
- Producent: Viking Malt
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj
Tłumacz Google
Bestsellery
- Pilsner Urquell - ekstrakty65,00 zł
- Witbier - ekstrakty65,00 zł
- Czeska IPA - ekstrakty65,00 zł
- Polska IPA - ekstrakty65,00 zł
- Dry Stout - ekstrakty 20l65,00 zł
- Kolsch - ekstrakty65,00 zł
- ORANGE TEAPA - ekstrakty75,00 zł
- American IPA - ekstrakty75,00 zł
- Fruits IPA - 20l - ekstrakty75,00 zł
- GREEN TEAPA - EKSTRAKTY75,00 zł