Tłumacz Google
Szukaj
Polecany do lagerów, wymagających możliwie ograniczonej ingerencji drożdży w czystość nut słodowych i chmielowych, szczególnie w stylu Pilsner, Vienna, Bock (Koźlak), Oktoberfestbier.
Parametry:
- Temperatura fermentacji 9 - 22 ºC
- Optymalna 12-14 ºC.
- Tolerancja na alkohol do 6,8%
- Waga: 10g netto
- Typ drożdży: dolna fermentacja
- Zamiennik: Fermentis Saflager W 34/70
Sposób użycia: drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić w temperaturze 27°C. +/- 3°C.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również: