Słód polecany do piw w stylu: do produkcji piw typu Dark Beer, Stout, Porter, Alt Beer, Bock Beer, Schwarzbier.
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
- Barwa: 800 - 1000 EBC
- Typ słodu: ciemny
- Zasyp: 5%
- Śrutowanie: Nie
- Producent: Viking Malt
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj
Tłumacz Google
Bestsellery
- Rurka fermentacyjna plastikowa4,00 zł
- Mieszadło Magnetyczne Rdzeń - polygon20,00 zł
- Rurka fermentacyjna 6-komorowa4,00 zł
- Reduktor osadów 3/4' biały3,00 zł
- OBS Mieszadło magnetyczne 12V kolba 1L180,00 zł
- OBS Mieszadło magnetyczne 12V - 2L190,00 zł
- Rurka fermentacyjna Ciche Dni i Noce8,00 zł
- OBS Mieszadło magnetyczne 12V - 1L155,00 zł
- Rurka Fermentacyjna do pojemników do 30l MINI3,00 zł
- Kolba szklana simax - 1l50,00 zł