Słód polecany do piw w stylu: do produkcji piw typu Dark Beer, Stout, Porter, Alt Beer, Bock Beer, Schwarzbier.
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
- Barwa: 800 - 1000 EBC
- Typ słodu: ciemny
- Zasyp: 5%
- Śrutowanie: Nie
- Producent: Viking Malt
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj
Tłumacz Google
Bestsellery
- Drożdże PAY7 górna fermentacja9,00 zł
- Drożdże GLW35 dolna fermentacja12,00 zł
- Drożdże do Podpiwek Staropolski - Kwas chlebowy6,99 zł
- Drożdże BW11 do piw pszenicznych9,00 zł
- Drożdże U.S. WC - U.S. West Coast górna fermentacja9,00 zł
- Drożdże do Cydru FCG16,99 zł
- Drożdże CP18 - Chech Pilsner 18 dolna fermentacja10,00 zł
- Drożdże OGA9 - Old German Altbier 9 górna fermentacja8,00 zł
- Drożdże Gozdawa W 34/70 piwo domowe13,00 zł
- Drożdże Gozdawa British Ale Yeast 04 - 10g9,00 zł