Tłumacz Google
Sklep stacjonarny
![]() |
Zapraszamy do naszego sklepu. Łódź ul. Duńska 1 budynek 1g |
Ostatnio szukano
1 04 05 06 1 x garnek 355 l z kranikiem i termometrem 13 23 34 100 100l 13 elementow 150 2000w 25 kg 25kg 300 355 2021 2022 2023 33l 50l 9450 Ale Belma CHMIEL Chmiel sabro Filtrator Glukoza Keg MIESZADŁO MAGNETYCZNE Mangrove Jack's M44 US West Coast Milk Stout Mosaic Platki Platki owsiane Safale US 05 Saison Stout Strzegom Monachijski typ II
Słód polecany do piw w stylu: do produkcji piw typu Dark Beer, Stout, Porter, Alt Beer, Bock Beer, Schwarzbier.
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
- Barwa: 800 - 1000 EBC
- Typ słodu: ciemny
- Zasyp: 5%
- Śrutowanie: Nie
- Producent: Viking Malt
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęZobacz także:
Klienci polecają również:
Bestsellery
Śrutowanie słodu 1kg0,50 zł
Drożdże Safale US-05 American Ale Yeast - Fermentis13,99 zł
Drożdże Safale S-04 English Ale Yeast - Fermentis12,00 zł
Słód Pilzneński 5kg Viking Malt25,00 zł
Słód Pale Ale Zero 5kg Viking Malt25,00 zł
Siateczka do chmielu / słodu muślinowa3,50 zł
Kapsle ciemnozłote 100 szt. 26mm8,00 zł
Glukoza krystaliczna - 1kg13,00 zł
Pirosiarczyn sodu 500g8,00 zł
Drożdże PAY7 górna fermentacja8,00 zł
Szukaj
Ilość produktów w przechowalni: 0