Słód polecany do piw w stylu: do produkcji piw typu Dark Beer, Stout, Porter, Alt Beer, Bock Beer, Schwarzbier.
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
- Barwa: 800 - 1000 EBC
- Typ słodu: ciemny
- Zasyp: 5%
- Śrutowanie: Nie
- Producent: Viking Malt
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj
Tłumacz Google
Bestsellery
- Słód Karmelowy 150 - 1kg Viking Malt8,00 zł
- Słód Karmelowy 30 - 1kg Viking Malt7,00 zł
- Słód Cookie (Bursztynowy) - 1kg Viking Malt9,00 zł
- Słód Karmelowy 300 - 1kg Viking Malt8,00 zł
- Słód Karmelowy 150 - 500g Viking Malt4,50 zł
- Słód Karmelowy 30 - 500g Viking Malt4,00 zł
- Słód Karmelowy 30 - 250g Viking Malt2,50 zł
- Słód Karmelowy 50 ( Czerwony ) - 1kg Viking Malt8,00 zł
- Słód Karmelowy 150 - 250g Viking Malt2,50 zł
- Słód Cookie (Bursztynowy) - 0,5kg Viking Malt5,00 zł