Tłumacz Google
Szukaj
Słód polecany do piw w stylu: Dark Beer, Porter, Stout, Red Ale, Brown Ale, Amber.
Słód karmelowy 150 uzyskiwany jest podczas prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej do 200°C.
Dopełnia smaku piwa i pogłębia kolor.
Słód karmelowy 30 może stanowić do 30% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
Słód karmelowy 150 uzyskiwany jest podczas prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej do 200°C.
Dopełnia smaku piwa i pogłębia kolor.
Słód karmelowy 30 może stanowić do 30% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
- Barwa: 100 - 180 EBC
- Typ słodu: karmelowy
- Zasyp: 30%
- Śrutowanie: Nie
- Producent: Viking Malt
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także:
Klienci polecają również: