English Breakfast Tea – mieszanka trzech dobrych jakościowo, a zarazem smacznych herbat czarnych: Wietnam OP, Chiny OP, Assam uprawianej na terenie Indii. Dobrze smakuje przy potrawach śniadaniowych o wyrazistym smaku.
Parametry:
- Kraj uprawy: Chiny
- Składniki: Herbata czarna z Wietnamu, Chin i Indii
- Rodzaj: herbata czarna
- Opakowanie: saszetka doypack z zamknięciem strunowym
Herbatę czarną English Breakfast Tea najlepiej parzyć w temperaturze 90°C przez 3-4 minuty w zależności od upodobań.
Opakowanie:
Saszetka typu DOYPACK która umożliwia powtórne zamknięcie. Jakościowe opakowanie, które zachowuje charakter herbaty.
Stała obudowa aluminiowa z zamkiem, która umożliwia powtórne zamykanie. Jakościowe opakowanie, które zachowuje charakter herbaty. Herbata zawsze w opakowaniu jest uszczelniona i odporna na wilgoć i obce zapachy.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
- Śrutowanie słodu 1kg0,50 zł
- Drożdże Safale S-04 English Ale Yeast - Fermentis15,00 zł
- Słód Pilzneński 5kg Viking Malt36,75 zł
- Słód Pale Ale Zero 5kg Viking Malt35,00 zł
- Kapsle ciemnozłote 100 szt. 26mm8,00 zł
- Glukoza krystaliczna - 1kg13,00 zł
- Pirosiarczyn sodu 500g10,00 zł
- Drożdże PAY7 górna fermentacja9,00 zł
- Drożdże Saflager W-34/70 Bohemian Lager Yeast - Fermentis25,00 zł
- Słód Pilzneński 1kg Viking Malt8,40 zł