Tłumacz Google
Szukaj
Podstawowy słód do piw dolnej i górnej fermentacji: pilsnerów, lagerów, ale. Jęczmień browarny 2 rzędowy, pochodzenia polskiego.
Słód pilzneński produkowany jest w suszarni i jest odpowiedni jako baza do wszystkich rodzajów piw. Słód pilzneński (pilsner malt), może stanowić do 100% zasypu podczas zacierania.
Barwa: 3,5 - 4,5 EBC
Waga: 1kg
Typ słodu: jasny
Zasyp: 100%
Śrutowanie: Nie
Producent: Viking Malt
Słód pakowany po 1kg netto plus waga torebki.
"Smak słodu pilzneńskiego jest zwykle określany jako słodowy, lekko orzechowy i słodki."
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także:
Klienci polecają również: