English Breakfast Tea– mieszanka trzech dobrych jakościowo, a zarazem smacznych herbat czarnych: Wietnam OP, Chiny OP, Assam uprawianej na terenie Indii. Dobrze smakuje przy potrawach śniadaniowych o wyrazistym smaku.
Parametry:
Kraj uprawy: Chiny
Składniki:Herbata czarna z Wietnamu, Chin i Indii
Rodzaj: herbata czarna
Opakowanie: saszetka doypack z zamknięciem strunowym
Herbatę czarnąEnglish Breakfast Teanajlepiej parzyć w temperaturze 90°C przez 3-4 minuty w zależności od upodobań.
Opakowanie:
Saszetka typu DOYPACK która umożliwia powtórne zamknięcie. Jakościowe opakowanie, które zachowuje charakter herbaty.
Stała obudowa aluminiowa z zamkiem, która umożliwia powtórne zamykanie. Jakościowe opakowanie, które zachowuje charakter herbaty. Herbata zawsze w opakowaniu jest uszczelniona i odporna na wilgoć i obce zapachy.
Cookies and related technologies allow the website to function properly and help tailor the offer to your needs. We may use our own cookies and our partners' cookies for analytical and marketing purposes, also to adjust advertising content to your preferences. You can choose to accept the use of all these files or adapt the use of files to your preferences.