English Breakfast Tea– mieszanka trzech dobrych jakościowo, a zarazem smacznych herbat czarnych: Wietnam OP, Chiny OP, Assam uprawianej na terenie Indii. Dobrze smakuje przy potrawach śniadaniowych o wyrazistym smaku.
Parametry:
Kraj uprawy: Chiny
Składniki:Herbata czarna z Wietnamu, Chin i Indii
Rodzaj: herbata czarna
Opakowanie: saszetka doypack z zamknięciem strunowym
Herbatę czarnąEnglish Breakfast Teanajlepiej parzyć w temperaturze 90°C przez 3-4 minuty w zależności od upodobań.
Opakowanie:
Saszetka typu DOYPACK która umożliwia powtórne zamknięcie. Jakościowe opakowanie, które zachowuje charakter herbaty.
Stała obudowa aluminiowa z zamkiem, która umożliwia powtórne zamykanie. Jakościowe opakowanie, które zachowuje charakter herbaty. Herbata zawsze w opakowaniu jest uszczelniona i odporna na wilgoć i obce zapachy.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.