Strona głównaDrożdżeDrożdże PAY7 górna fermentacja
Najlepszy uniwersalny szczep górnej fermentacji na świecie.
Temperatura fermentacji: 15-25ºC
Optymalna temperatura fermentacji to:
- 15-18ºC stopni wtedy daje profil smakowy jak słynny West Coast,
- 20-22ºC stopni wtedy daje profil smakowy jak Nottingham,
- 24-26ºC stopni wtedy daje profil smakowy jak T-58.
Odfermentowanie: wysokie
Flokuacja: średnia do wysokiej
Tolerancja na alkohol: powyżej 12%
Fermentacja zwalnia powyżej: 7,8%
Drożdże na 30 minut przed zadaniem, należy uwodnić w temperaturze 26ºC +/- 3ºC.
Temperatura fermentacji: 15-25ºC
Optymalna temperatura fermentacji to:
- 15-18ºC stopni wtedy daje profil smakowy jak słynny West Coast,
- 20-22ºC stopni wtedy daje profil smakowy jak Nottingham,
- 24-26ºC stopni wtedy daje profil smakowy jak T-58.
Odfermentowanie: wysokie
Flokuacja: średnia do wysokiej
Tolerancja na alkohol: powyżej 12%
Fermentacja zwalnia powyżej: 7,8%
Drożdże na 30 minut przed zadaniem, należy uwodnić w temperaturze 26ºC +/- 3ºC.
Waga: 10g
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj
Tłumacz Google
Bestsellery
- Słód Karmelowy 150 - 1kg Viking Malt8,00 zł
- Słód Karmelowy 30 - 1kg Viking Malt7,00 zł
- Słód Cookie (Bursztynowy) - 1kg Viking Malt9,00 zł
- Słód Karmelowy 300 - 1kg Viking Malt8,00 zł
- Słód Karmelowy 150 - 500g Viking Malt4,50 zł
- Słód Karmelowy 30 - 500g Viking Malt4,00 zł
- Słód Karmelowy 30 - 250g Viking Malt2,50 zł
- Słód Karmelowy 50 ( Czerwony ) - 1kg Viking Malt8,00 zł
- Słód Karmelowy 150 - 250g Viking Malt2,50 zł
- Słód Cookie (Bursztynowy) - 0,5kg Viking Malt5,00 zł