Słód polecany do piw w stylu: do produkcji piw typu Dark Beer, Stout, Porter, Alt Beer, Bock Beer, Schwarzbier.
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
- Barwa: 800 - 1000 EBC
- Typ słodu: ciemny
- Zasyp: 5%
- Śrutowanie: Nie
- Producent: Viking Malt
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj
Tłumacz Google
Bestsellery
- Szpilkowy Termometr Elektroniczny -50°C +300°C13,99 zł
- Termometr piwowarski (0°C do +100°C) 31,5cm35,00 zł
- Cukromierz pomiar stężenia cukru 24 BLG - probówka plastikowa20,00 zł
- Chłodnica zanurzeniowa - 2 żeberka fi 6mm + przyłącza149,00 zł
- Termometr tarczowy od 0°C do +120°C25,00 zł
- Chłodnica do piwa OBS HERMS 12299,00 zł
- Garnek zacierny 50l stal nierdzewna OBS560,00 zł
- Chłodnica do piwa OBS HERMS 6m + przyłącza263,99 zł
- OBS Garnek Elektryczny 2x2000w - 35,5l840,00 zł
- Garnek zacierny 35l stal nierdzewna OBS499,00 zł