Słód polecany do piw w stylu: do produkcji piw typu Dark Beer, Stout, Porter, Alt Beer, Bock Beer, Schwarzbier.
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
- Barwa: 800 - 1000 EBC
- Typ słodu: ciemny
- Zasyp: 5%
- Śrutowanie: Nie
- Producent: Viking Malt
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj
Tłumacz Google
Bestsellery
- Glukoza krystaliczna - 1kg13,00 zł
- Mech Irlandzki (Irish Moss) - 10g3,51 zł
- TRAWA CYTRYNOWA 20g Suszona cięta świeża jakość2,50 zł
- Curacao skórka gorzkiej pomarańczy 20g4,50 zł
- Pomarańcz skórka Grys - 20g3,41 zł
- Chlorek Wapnia - 100g4,00 zł
- Suszona skórka cytryny 20g4,50 zł
- Cukier Kandyzowany Bursztynowy 500g12,00 zł
- Glukoza krystaliczna - 250g4,00 zł
- Kwiat Klitoria Ternateńska Herbata Niebieska - 25g10,00 zł