Słód polecany do piw w stylu: do produkcji piw typu Dark Beer, Stout, Porter, Alt Beer, Bock Beer, Schwarzbier.
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
Słód czekoladowy ciemny uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Słód czekoladowy ciemny może stanowić do 5% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
- Barwa: 800 - 1000 EBC
- Typ słodu: ciemny
- Zasyp: 5%
- Śrutowanie: Nie
- Producent: Viking Malt
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj
Tłumacz Google
Bestsellery
- Kapsle ciemnozłote 100 szt. 26mm8,00 zł
- Kapsle białe 100 szt. 26mm8,00 zł
- Kapsle czarne 100 szt. 26mm8,00 zł
- Wąż do rozlewu 10 mm4,00 zł
- Zacisk do wężyka syfonu4,00 zł
- Kranik biały + reduktor osadów + długi gwint12,00 zł
- Kapsle mix kolor 1.0 - 3x100 szt.22,00 zł
- Zawór kulowy 1/2 stal nierdzewna47,00 zł
- Zawór przelotowy 8,5 - 11,54,00 zł
- Miarka do cukru 2/4/6 g8,00 zł