Suszenie słodu odbywa się w temp. 105°C. Daje to w efekcie tak cenione cechy tego słodu, jak głęboki, bursztynowy kolor i specyficzny aromat.
W małych ilościach w połączeniu ze słodem pilzneńskim nadaje się do produkcji lekkich piw jasnych o słodowym smaku i aromacie.
Dodany do zasypu nadaje złotej barwy oraz pełni smakowej gotowemu piwu bez naruszenia stabilności piany.
Słód monachijski jasny(munich malt) może stanowić do 100% zasypu podczas zacierania.
Parametry:
- Barwa: 12 - 15 EBC
- Typ słodu: jasny
- Zasyp: 100%
- Śrutowanie: Nie
- Producent: Viking Malt
"Słód monachijski to idealny słód do ciemnych lagerów, piw festiwalowych i koźlaków do podkreślenia słodowych smaków."
Liczba opinii: 4
Data dodania: 24 June 2016
Whoa, things just got a whole lot easeri. http://inlxfndki.com [url=http://kaipqxcnje.com]kaipqxcnje[/url] [link=http://ohlcvgt.com]ohlcvgt[/link]
Ocena: 5/5
Data dodania: 22 June 2016
Now I feel _a href="http://owbnljj.com"_studip._/a_ That's cleared it up for me
Ocena: 5/5
Data dodania: 21 June 2016
Okay I'm _a href="http://crnmtngraq.com"_conidncev._/a_ Let's put it to action.
Ocena: 3/5
Data dodania: 20 June 2016
FRENKIAG IDIOTS! THE COSMIC PANDA CHANNEL DESIGN SUCKS! Let the ones who like the new design keep it. As for the people who prefer the older design, LET THEM KEEP THAT OLD DESIGN! Please.
Ocena: 3/5
Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.