Front pageYeastDrożdże PAY7 górna fermentacja
Najlepszy uniwersalny szczep górnej fermentacji na świecie.
Temperatura fermentacji: 15-25ºC
Optymalna temperatura fermentacji to:
- 15-18ºC stopni wtedy daje profil smakowy jak słynny West Coast,
- 20-22ºC stopni wtedy daje profil smakowy jak Nottingham,
- 24-26ºC stopni wtedy daje profil smakowy jak T-58.
Odfermentowanie: wysokie
Flokuacja: średnia do wysokiej
Tolerancja na alkohol: powyżej 12%
Fermentacja zwalnia powyżej: 7,8%
Drożdże na 30 minut przed zadaniem, należy uwodnić w temperaturze 26ºC +/- 3ºC.
Temperatura fermentacji: 15-25ºC
Optymalna temperatura fermentacji to:
- 15-18ºC stopni wtedy daje profil smakowy jak słynny West Coast,
- 20-22ºC stopni wtedy daje profil smakowy jak Nottingham,
- 24-26ºC stopni wtedy daje profil smakowy jak T-58.
Odfermentowanie: wysokie
Flokuacja: średnia do wysokiej
Tolerancja na alkohol: powyżej 12%
Fermentacja zwalnia powyżej: 7,8%
Drożdże na 30 minut przed zadaniem, należy uwodnić w temperaturze 26ºC +/- 3ºC.
There are no reviews for this product yet.
Write ReviewThe owner of the online store does not guarantee that the published opinions come from consumers who have used or purchased a given product.
Customers who bought this product also purchased
Quick Find
Google translate