Front pageYeastDrożdże BW11 do piw pszenicznych
To szczep niemieckich drożdży górnej fermentacji, dedykowany dla piw pszenicznych.
Temperatura fermentacji: 16-26ºC
Temperatura optymalna fermentacji: 22-25ºC
Celem otrzymania specyficznych posmaków charakterystycznych dla piw pszenicznych, fermentacja w warunkach domowych powinna przebiegać w górnej dopuszczalnej temperaturze.
Odfermentowanie: niskie
Flokulacja: niska
Tolerancja na alkohol: do 7,7%
Drożdże na 30 minut przed zadaniem, należy uwodnić w temperaturze 26ºC +/- 3ºC.
Temperatura fermentacji: 16-26ºC
Temperatura optymalna fermentacji: 22-25ºC
Celem otrzymania specyficznych posmaków charakterystycznych dla piw pszenicznych, fermentacja w warunkach domowych powinna przebiegać w górnej dopuszczalnej temperaturze.
Odfermentowanie: niskie
Flokulacja: niska
Tolerancja na alkohol: do 7,7%
Drożdże na 30 minut przed zadaniem, należy uwodnić w temperaturze 26ºC +/- 3ºC.
There are no reviews for this product yet.
Write ReviewThe owner of the online store does not guarantee that the published opinions come from consumers who have used or purchased a given product.
Customers who bought this product also purchased
Quick Find
Google translate