GASTRO-SEPT PLUS N VC 621 N to gotowy do użycia preparat do szybkiej dezynfekcji i mycia bez spłukiwania o działaniu bakteriobójczym i grzybobójczym (drożdżakobójczym).
OBSZAR ZASTOSOWANIA:
Preparat Firmy VOIGT GASTRO-SEPT PLUS N VC 621 N jest przeznaczony do mycia i dezynfekcji powierzchni w obszarach kuchennych, restauracyjnych, cateringowych, obróbki żywności i zakładach przemysłu spożywczego. Skutecznie likwiduje bakterie i grzyby. Nadaje się do powierzchni mających kontakt z żywnością. Zalecany do dezynfekcji powierzchni takich jak blaty, stoły, krajalnice, urządzenia, ciągi produkcyjne, powierzchnie ze stali szlachetnej, lady chłodnicze, lodówki, pojemniki GN, urządzenia i wyposażenie kuchni, zakładów spożywczych i gastronomii. Zalecany do wszelkich powierzchni.
SPOSÓB UŻYCIA:
Dezynfekowane powierzchnie spryskać preparatem i pozostawić na 1 minutę. Zdezynfekowane powierzchnie mogą być używane bezpośrednio po procesie dezynfekcji. Przed zastosowaniem sprawdzić w niewidocznym miejscu odporność powierzchni i kolorów na preparat.
OPAKOWANIA:
Butelka ze spryskiwaczem 0,6 L
SKŁAD:
100g preparatu zawiera następujące substancje czynne:
45 g Etanolu,
30 g Propan- 2-ol,
0,6 g Aminy,
N-C12-14(o parzystej liczbie atomów węgla)-alkilotrimetylenodiamina,
produkty reakcji z kwasem chlorooctowym.
PRODUKT POSIADA ATEST PZH. ORAZ POZWOLENIE MINISTRA ZDROWIA.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
- Śrutowanie słodu 1kg0,50 zł
- Drożdże Safale S-04 English Ale Yeast - Fermentis15,00 zł
- Słód Pilzneński 5kg Viking Malt36,75 zł
- Słód Pale Ale Zero 5kg Viking Malt35,00 zł
- Kapsle ciemnozłote 100 szt. 26mm8,00 zł
- Glukoza krystaliczna - 1kg13,00 zł
- Pirosiarczyn sodu 500g10,00 zł
- Drożdże PAY7 górna fermentacja9,00 zł
- Drożdże Saflager W-34/70 Bohemian Lager Yeast - Fermentis25,00 zł
- Słód Pilzneński 1kg Viking Malt8,40 zł