Tłumacz Google
Szukaj
Strona głównaDrożdżeDrożdże BTAY - Belgian Trappist Ale Yeast do piw belgijskich
Słynne belgijskie drożdże klasztorne tego pochodzenia mogą być używane do szerokiej gamy belgijskich piw, ponieważ wytwarzają estry z miękkich owoców.
Parametry:
- Temperatura fermentacji: 16-24 ºC
- Optymalna temperatura: 18-24 ºC
- Odfermentowanie: max. 77 %
- Flokuacja: średnia
- Tolerancja na alkohol: do 12,2%
- Fermentacja zwalnia powyżej: 6,8%
- Waga: 10g netto
Drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić w temperaturze 26 ºC +/- 3 ºC.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również: